Életképek
Mikulás

Mikulás_03"Nem is lett volna ajándék idén a gyerekeknek, ha a Máltán keresztül nem lehetett volna vásárolni. De szerencsére lehetett, így nem maradt el a sok csillogó szempár:)

Az infó tanár volt a Mikulás, a könyvtáros tanár néni mesélt egy nagyon szép télapós mesét, az ajándékosztás után pedig megnéztek a gyerekek egy télapós filmet, ami nagyon tetszett nekik.

Szerencsére minden jól sikerült, de azért nagy kő esett le a szívemről, mert ennyi csomagot összeállítani, elvinni nem kis feladat, és nem kis idegesség volt. :)"


Mikulás_02"Itt van a Mikulás-ajándékprogram a gyerekeknek. Nem vettünk túl sok édességet, egy kis csokimiku, szaloncukor, amit nagy szeretettel adtunk oda az aznap foglalkozásra jövő gyerekeknek.

Az igazi ajándékunk az volt, hogy egy kis dramatikus, énekes elvarázsolós kis játékkal készültünk. A gyerekek voltak a Mikulás manói, és e köré épült a kis játékunk. Délután kijött minden napközis és tanszobás az aulába, és aki szeretett volna játszani az beállt, aki pedig inkább csak kívülről nézte volna, az közösen kacarászhatott így is velünk. Hihetetlen volt, hogy még a felsősök is beálltak és mennyire élvezték az egészet."


Mikulás 2Mikulás_ünnepség "A mai napnak az volt az "extrája", hogy jött a Mikulás bácsi az éjjel és hagyott itt a gyerekeknek ajándékokat. Mit gondoltok? Volt hiányzó? Elárulom, hogy nem volt, sőt olyanok is újra megjelentek, akik az év elején voltak nálunk kipróbálni a hangszert. Azért sikerült dolgozni. Akik csak a csomag miatt jöttek, azoknak szépen megköszöntem az érdeklődést. Na, mindegy! Nem volt ebből semmi probléma."


mikulas01"Nem dolgoztunk hiába, hiszen ma nálunk jártak a völgy óvodásai, hogy együtt ünnepeljük a Mikulás érkezését (aki Tamás volt:) ), és előadtak két dalt a zenekarosok, bár most nem mindenki, de azért így is nagyon jól szólt. A „Hull a pelyhes”-t az ovisok együtt énekelték a zenekarral. Nagyon tetszett nekik a sok csillogó, szépen szóló hangszer. Talán ők lesznek a jövő Szimfóniásai! :)"

Magyar Máltai Szeretetszolgálat - Szimfónia program

Budapest, 1125 Szarvas Gábor út 58-60.

mail szimfonia@maltai.hu

mobile+36 1 391 4730 - 768-as mellék

Symphonia Alapítvány

Budapest, 1112 Ördögorom utca 12.

mail symphonia@symphonia.hu

mobile+36 20 669 3753

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Magyar Máltai Szeretetszolgálat © Minden jog fenntartva.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat - Szimfónia program

Budapest, 1125 Szarvas Gábor út 58-60.

szimfonia@maltai.hu

+36 1 391 4730 - 768-as mellék

Jogi nyilatkozat